Kiegészítő Bútorok

Kiegészítő Bútorok

Asztalok

Kihúzható vagy modern fém asztal? Nálunk megtalálja amit keres és ha nem? Hát mondja el nekünk mi az elképzelése és mi legyártjuk önnek!

Előszoba szekrény, cipős polc

Ha valaki belép otthonunkba legelőször az előszoba szekrényt látja meg és a cipős szekrényt. Tegye még igényesebbé otthonát és emelet még  a helykihasználás is fontosabb szerepet kaphat. Nem szép a szanaszét dobált cipők, lábbelik látványa. Rendeljen nálunk cipős szekrényt és mi kedvezményesen legyártjuk az önnek pont megfelelő bútort.

Dohányzóasztal

A nappalik összképét általában egy igényes dohányzóasztal szokta megadni, így nem csoda, ha rengeteg elképzeléssel keresnek meg bennünket. Egy valamit biztosan mondhatunk így látatlanban is. Hozza el az elképzelését és mi elkészítjük önnek! 

Fogas

Akár fali, vagy álló fogas, nálunk talál megfelelőt. 

Író- és számítógépasztalok

A kényelmes munka elengedhetetlen követelménye a jó minőségű irodai bútor. Nálunk válogathat kedvére, akár cégnek vagy magán személynek lenne szüksége asztalra. Elláttunk már hivatalokat, iskolákat, de ha gyermekünknek tanulásához egy kényelmes és kedvező árú asztalra van szüksége, nyugodtan keressen meg minket! 

Tv állvány

A televízió és média berendezés a legtöbb lakás nappalijának központi helyét foglalja el. Helyezze el ezeket igényesen és biztonságosan. Ha kell a helyszínen felmérjük az igényeket és pontosan az ön lakására szabjuk a szükséges bútort!